Palvelut

Marvelous! Kaikki mitä tarvitset kasvuun.
DSC07798

Saisimmeko palvella?

Strateginen kumppanuus, suuri luova idea, sisällöntuotanto tai sosiaalisen median hallinta? Suurimmat hyödyt tulevat pitkäjänteisestä yhteistyöstä. Luomme ratkaisut toki myös täsmätarpeisiin sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. Kerromme mielellämme, kuinka onnistumme yhdessä.

Strateginen suunnittelu

Tutkimme markkinasi ja kohderyhmäsi sekä luomme konkreettisen markkinoinnin strategian eli menestyspolun tavoitteiden saavuttamiseksi. Suunnittelutyön kaikissa vaiheissa tukenamme on eri yksiköidemme huippuasiantuntijat tutkimuksen, median, analytiikan sekä mainosteknologian aloilta.

DSC07798
krista_lonksu

Luovat konseptit

Strategiseen näkemykseen pohjautuvat suuret ideat, luovat markkinointiviestinnän konseptit ja mainoskampanjat ovat aina tekemisemme keskiössä. Oli kyseessä sitten sisältökonsepti, käsikirjoitus tai visuaaliset identiteetit – kenties ripauksella luovaa hulluttelua – we are totally hooked!

Tuotanto

Sitä, mitä me rakastamme tehdä. Diginatiivisti, mutta kanavaan katsomatta myös perinteisimmissä toteutuksissa. Copywriting, graafinen suunnittelu ja AV-tuotanto ovat suunnittelijoidemme ydinosaamista. Omassa studiossamme toteutamme kuvaukset ja äänitykset tarvittaessa nopeastikin.

Oli idea sitten pieni tai suuri, taktinen tai brändivetoinen – sen on tavoitettava kohderyhmänsä tehokkaasti. Tässä meitä auttavat kahden saman katon alla toimivan, Suomen parhaimpiin kuuluvan mediatoimiston suunnittelijat, strategit ja tuottajat.

krista_lonksu
krista_lonksu

Sosiaalinen media

Vuorovaikutuksellista, ajankohtaisuudessaan puhuttelevaa ja kohderyhmälle lisäarvoa tuovaa sisältöä sosiaalisen median kanavissa. Tämän me taidamme. Hoidamme kokonaisvaltaisesti brändisi sosiaalisen median markkinoinnin strategiasta dataohjattuun sisällöntuotantoon, julkaisuun, mainontaan ja moderointiin eri alustoissa.

Vaikuttaja-markkinointi

Toimimme useiden medioiden sekä vaikuttajien kanssa monipuolisissa yhteistyökuvioissa. Siksi meillä onkin aina ajantasainen ja kattava kuva vaikuttajakentästä. Sen perusteella on mutkatonta ehdottaa brändillesi sopivimpia kumppaneita.

krista_lonksu