Viking Line & Helsingin Satama

– kuvauspiste
Viking-Line-kuvauspiste-turistit

Viking Line ja Helsingin Satama halusivat tarjota uudenlaisia elämyksiä asiakkailleen ja luoda mukavan aloituksen laivamatkalle jo terminaalissa.

Viking-Line-kuvauspiste-kuva-smaller

Marvelousin ideoima konsepti toteutettiin yhdessä yritysvalokuvaukseen erikoistuneen Tailorframen kanssa. Siinä laivaan nousua odottavat asiakkaat voivat kuvauttaa itsensä green screen -tekniikalla toteutetussa kuvauspisteessä ilmaiseksi ja jakaa kuvat suoraan omiin somekanaviinsa. Kuvamaailmat ja taustat vaihtuvat säännöllisesti Viking Linen kampanjoiden tai teemojen mukaan. 

Tailorframen toimittama terminaalissa sijaitseva kuvauslaitteisto tarjoaa sisäänrakennetusti mahdollisuuden green screen -kuville, hidastetuille videoille, valomaalaukselle sekä GIF-animaatioille. Sama järjestelmä on käytössä mm. Universalilla, Spotifylla ja Showtimella. Järjestelmä on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

“Laivaan nousua odottavat asiakkaat voivat kuvauttaa itsensä green screen -tekniikalla toteutetussa kuvauspisteessä ilmaiseksi ja jakaa kuvat suoraan omiin somekanaviinsa.”

Viking-Line-kuvauspiste